Aanmelden buitenstalling

Vanaf december 2023 verwacht Stalling Bollenstreek haar bestaande binnen-stallingfaciliteiten uit te breiden met een buitenstalling. De buitenstalling zal het gehele jaar beschikbaar zijn voor de stalling van o.a. uw caravan, camper of boot. U heeft de mogelijkheid uw eigen vaste stallingsplaats te huren. Gedurende de ruime openingstijden heeft u toegang om zelfstandig uw eigendom op te halen of te brengen. Uiteraard kunt u uw eigen auto achterlaten op uw vaste stallingsplaats waneer u uw camper / caravan heeft meegenomen. Tevens verwachten wij per stallingsplaats oplaad mogelijkheden aan te gaan bieden welke op basis van werkelijk gebruik zal worden afgerekend. 

De buitenstalling wordt op afgesloten en beveiligd terrein gerealiseerd waardoor uw object altijd veilig zal staan en goed toegankelijk voor u is. De plekken hebben een vaste indicatieve afmeting van 700 x 280cm. De verwachte vaste prijs van de stallingplaats is €750 per jaar (incl. BTW). 

Eveneens bieden wij onze klanten van de buitenstalling een voorkeurspositie voor binnenstalling bij vrijgekomen plekken. Met de buitenstalling bieden wij onze klanten nog meer flexibiliteit bij een vertrouwde stallingslocatie in het hart van de bollenstreek. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een stallingsplek bij onze nieuwe buitenfaciliteit dan kunt u hieronder vrijblijvend het contactformulier voor buitenstalling invullen. Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen wanneer de definitieve openingsdatum en voorwaarden bekend zijn. 

Toch liever aanmelden voor een binnenstalling? Wij nemen op dit moment voor binnen helaas geen nieuwe klanten aan.

Typ bovenstaande code over.

Adres

Stalling Bollenstreek
Jacoba van Beierenweg 93 D
2215 KW Voorhout
Tel: 0252-211256
Mobiel: 06-24245651

www.stallingbollenstreek.nl
info@stallingbollenstreek.nl